"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

1.3.08

Tanker på en fredagskveld

Ej he akkurat komt heim frå Daniel, min eks STEM-kollega på FOCUS.
Der ej måtte bytte taxi blei ej ståande og vente litt før ej fikk tak i en bod-boda. (Tru det eller ei, dei va ikkje so flittige som vanlig). Ej blei stående å sjå og lytte. Og kose mej. Sjå på all trafikken, av bila og folk og lytte til støyen, til taxi-påkastarane som ropa og peika, og til dei andre nattlige lydane som e her nede.

Ej sete utafor huset her og ser utover dalen som e på baksida av hovedhuset. Sete å nyte. Nyte livet! Åj, der blei heile den andre sida av dalen mørk. Straumen blei slått av.

Det kan fort bli travelt å vere kvit her nede. Du fær fort mykje oppmerksomhet om du e utafor sentrum. Folk vil gjerne at ej hjelpe dei med å komme til Norge, eller dei vil ha en liten slant penga i handa. Når ej jenge på kontoret, vil dei fleste ungane ha et lite vink, og ej prøva å nå over dei fleste. Men det e igrunn berre kosli. Det so e gale e ungane inne i by’n som sete utafor den største pinsekirka og tigga. Dei vil helst ikkje berre ha et lite vink. Små unga, som nesten ikkje he lært sej å gå. Og dei skal oss helst ikkje gi til.

No e det snart kvelds, matoke, kanskje chips i dag, kjøt, ris og salat. Det vanlige.

Men med alle sine goder og onder, so kjenne ej at det her e Uganda for mej! Herlige, svale, vennlige Uganda:D Et land der du lett kan nyte livet!

5 kommentarer:

Marte sa...

Så fine tanka, Per. Rart at du e så langt nede/borte, men fortsatt føle d litt hjemme der. Utroli fint syns e! Gleda me til å se mer bilde å høre ka du har gjort å sett når du kommer hjem!

Gud velsigne d!! Stor klem!

Aina Marie sa...

åh, Per . I helga har jeg hengt med Sam, Faith, Pamela og Kay. Rart men utrolig kjekt. Rart at du er der nede og gjenopplever noe og jeg er her og gjenopplever noe (om enn på en helt annen måte).

Det er så godt å lese det du skriver. Kos deg videre og la det utfordre av landet som er AFrikas perle :-)

Kay Amund sa...

Herlig å lese i bloggen din!
e Spent å få høre kordan d va på Fun day me kirka! hehe;)

Håpe du forsatt kosa dej, å fær oppleve masse!

GUd bevare deg!

Aina Marie sa...

jeg er omtrent inne på bloggen din hundre ganger om dagen

:-)

Anonym sa...

OPPDATERING!!!!!!!!!!!!
Takk:-)