"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

24.3.08

Påskenøtter

I dag hadde oss en veldig fin påske-Gudstjeneste først på dagen! Va virkeli god:)


Før lunsj rusla ej en tur og kom over en stor bokhandel som holdt åpent, og fann fram til reise-bøkene. Der fann ej Norge og tenkte ej skulle lese litt. Når ej kom til Ålesund, va det ganske fornuftigt det som va skreve, men hadde du lite tid til øyane utafor, va det Giske dei anbefalte. Jaja, dei om det! Hadde no valgt Alnes og Johan Skytt ej. Men det morosame va at der va ordbok bak i boka, og nakken nyttige setninga, som der også va lydskrift til! So, no tenkte ej at ej skulle vise dokke korleis oss snakka:p I alle fall dokke so snakka bokmål.

Hvor mye koster det? - vor mew•yә kos•tәr de?
Kan jeg få se på det? - kan yay for say po de?
Kirken - chir
•kәn
Sykehus - sew
•kә•hoos

Lunsjen va svært god i dag! Skinke, med asparges, en stappe av nakke dei kalla søtpotete og heilmelk, med en miks av marshmallows, brunsukker, smør og heilmelk til toppings, og fruktsalat on the side. Beklager om det blir mykje skriverier om maten, men blir berre så fascinert av alt dei miksa, søtt og salt, til frokost, lunsj, middag. Til i mørgatidlig he ej bestilt monkeybread, som en stor sykt god, mjuk kanelsnurr.


No e oss tilbake i La Crosse, en maks kosli by i Wisconsin, ved bredden av Mississippi, på grensa til Minnesota. Fascinerende å kjøre her borte, suse av gårde på dei store veiane med dei store siloane langs med. Mykje pjatt her i gårn, sorry!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Per!
Kjempekoselig at du fortel om smått og stort for oss her heime i gamlelandet veit du. Her e det skikkeleg vinter på Vigra. I dag he oss vør i Maja-skogen med ski og pulk! Ej og Maria gjekk på ski ned att derifrå. Kunne godt gått ein lenger tur også. Mykje snøkave, men no he det letta og sola skin. Oss skal ha nokre folk på bacalao som avslutning på påska. Du må helse alle som e gjestfrie og tek imot deg derborte. Flott med bilde, forsett med det.
Påskeklem frå mamma

Aina Marie sa...

wow Per- du som reiser!

Kjekt å få et lite kikkehull til ut i verden. Happy Easter og husk og trim:-)

Neida!

Alt godt ønskes deg!