"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

26.3.08

Nyting av livet!

På søndag kjørte oss fra Minneapolis til der Derek, min slektning, Regan og sonen deira Justus bor, en passe liten, kosli by ved Mississippi, som heite La Crosse. Dagane he gått me til å slappe av, og å nyte fineveret og livet!

Sist gang ej va her, for tre år sia, jobba Derek på en fritidsklubb for ungdom som hadde et dårlig utgangspunkt i livet. Familiene var ødelagt, "fattige" og foreldra brydde sej ofte lite om ka ungane foretok sej, om dei gikk på skulle eller ikkje. Ej va med på jobben nakken gonga, og blei kjent med nakken av ungane, så på mandag kveld kom nakken av dei ej va blitt kjent med hit på middag. Når Derek sa til dei "Per is back visiting", spurte dei, "Per who?". "Per Bignose!", "aha, Bignose:p". Sist gong hadde ej nemlig prøvd å oversette navnet mitt, og da forklart at Stornes nesten kunne oversettast som "Stor nase". Va veldi kjekt å sjå dei atte!

I dag e det onsdag, siste dag i La Crosse for denne gang. I dag e det kaldt, men nydli ver. Ej he vør ute og rusla langs elva med en kaffi-to-go, søte i en park og sett på ekorn, og ellers berre nytt dagen:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Yo Per Bignose!!!!!!!!!
Litt misunnelig på reisinga di... Du fær oppleve so utrulig mykje. Kjekt å lese blogg. Skal til å lage en Oskar-blogg no, so du kan få følge med på ka oss gjer på her heime!
God tur til Chicago!

Skal helse so mykje frå Oskar og Alex

Pass godt på dej sjøl! KLEM

Kay Amund sa...

Hehe!
Per Bignose, d va morosamt d:P


ser ut som livet e bra der borte, fortsett å nyt d;)

Anonym sa...

e bra du nyte livet Prøddis..
keep up doing the good work!

Ingrid's blog sa...

Kjekt aa lese bloggen din!:)
Ser ut som om du har d bra!:)

Nyt livet og ta vare paa deg selv!

Snakkes!:)