"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

4.9.09

Studieliv

Ho Ragna etterlyste ei oppdatering her inne..det e berre det at det ikkje skjer so mykje for tia! Dagane jenge med på skule, mykje lesing og hengings med folk innimellom.

Men nakke so he skjedd i det siste e, neida, ingen dame, men..ej va på konsert med Thomas Dybdahl og Trondheimssolistane på torsdag!! For dei so ikkje veit ken solistane e, so e det et strykeorkester, sykt flinke!! Va en skikkli bra konsert:D Va der la me næ Merete, som hadde fått barnefri for kvelden, og det va veldi kjekt å sjå hinne også! Gle mej til å komme på besøk og sjå den stolte pappa’n og få helse på næ lille Vilde!

Lesinga gjenge for det meste ut på;
P1020180 
Ord som gjenge igjen e;
P1020189 
P1020190
P1020191
P1020195
og
P1020196

Ganske interessant, men til tider tungt stoff.

Andre kjekke ting oss jer på skulen for tia e diverse sjukepleieprosedyrer. Dinne vika satte oss to subkutane og to intramuskulære sprøyte på kvarandre, veldig gøy! Og greit å vite korleis det føles, so kan oss snakke av erfaring, når oss forklara pasienten at det ikkje e so veldi låkt. Til vika skal oss sette veneflon:-o Men det satte ej faktisk i kveld! Janelia hadde nakken sett heime, so ej fekk låne ei hand me na Kristian som hadde fine tydlige åre, og inn jekk den, med blodsvar med en gong! So Ragna, når du kjøme på besøk skal du få dej en på handa:) Og i jula e det berre å sette dokke på rekke, då e det restn ta familia sin tur!

God helg folkens!

Fred ut