"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

24.8.09

Et lite livstegn

Ser det e dårlig med oppdateringa på bloggen min. Ikkje bra..

Det e mandags kveld og to vike sia ej kom tilbake etter en vanvittig herlig sommerferie!! Men heldigvis va det ganske godt å komme tilbake også. Og det va veldi kjekt med skulestart også! Tia he godt fort allerede, føle det e litt overveldende med alt som skal skje før oss skal ut i praksis seint i oktober. So ej he funne ut at en berre må stå på og jobbe jamnt, men då trur ej også at det skal gå bra:)

Men vika so gjekk va veldig kjekke! Det e so kjekt å ha næ Christina og Ragnhild tilbake i byn, og næ Stine for ei lita stund.

I vika kom ho  Sandra og ho Helen til byn, so etter skulen en dag møtte ej dei og oss tok oss en tur på Operaen og på St. Hanshaugen.
P1010909
P1010947

I helga tok ej litt ferie:D Først va det innflyttingsparty me næ Aina, Marte og Marit! E so kjekt å ha fått enda fleire kjekke naboa:)
Laurdag bar det til Tusenfryd for en frydefull dag la me næ Sandra og næ Helen:D Og det var SÅ gøy!!
P1020041

 P1020046 P1020005 P1020037

Søndag blei det avslapping ute i det fine veret før dei måtte pakke sammen og ta bussen heimover.
P1020104

I dag datt ej brått ned på jorda igjen, og ej he faktisk søte heile ettermiddagen og kvelden og rekna oppgåve. Litt på gøy, og litt fordi ej ser ej trenge å øve. Og ej ser det blir mykje ej ska lese på, og vite før neste vike. Då ska oss sette intramuskulære og subkutane sprøyte på kvarandre, Yaiiks!

Kan tenke mej at du også, kjære leser, he mykje å jere, på skule eller jobb eller som heimeverende mor/far eller pensjonist. Lykke til med haustn og det som den byr på:)

3 kommentarer:

Anne sa...

Hei bror!
Kjekt med litt oppdateringer på bloggen av og til so oss kan følge med på ka du styra med i oslo-bygda:) Ser ut som du he d bra og kosa dej!
Her heime nyte ej og John permisjonstida. Trilla turer og e sosiale. På ettemiddagen e oss so klart at med Oskar-gullet. Mykje sosialisering då oxo, med tante, onkler, besteforeldre og oldeforeldre... Du veit! Kjempekjekt, og oss e privilegerte som he so mykje familie rundt oss. John va på 3-mnd kontroll i dag. Fekk to vaksiner og blei vegd og målt. 7240g og 66cm.
Oskar sønst d va kjekt å bjønde på skulen igjen. Tenk at han e 6.klassing! Begge gutane håpe so klart at han onkel Per kjøme heimgjen på besøk snart. Oss savna dej! Lykke til med studiene:)
Klem

Ragna life In Oljebyen sa...

Sønst du kan bli litt hyppigare på dinna oppdateringa di brutter!
Håpe du kosa deg! Ej gjer faktisk d, sjøl om ej ska få d travelt framover

Ingrid's blog sa...

SÅ koselig blogg! Ser ut som om du har d fint!:)
Lykke t med alt som sga lerast og puggast!:)
Eg e tilbake i Groningen igjen, skolen begynte på Mandag, men eg sga rett og slett ha meg ei uke ferie i Spania hos kjæresten min neste uke- så d blir luksus! :D

Goe klem fra Ingrid