"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

30.9.09

Nestn kvar dag?

I helga som var var ej en tur heimom! Alltid godt å kome heimjen til familie og venna:D  Og faktisk litt deili å høre vinden suse og regnet slå mot ruta. Mamma hadde bursdag i helga, og søndag blei det feiring!

image

Bursdagsbarnet og han Jakob!

Laurdag var ej innom å kika på kapellet og den nyoppussa kirkekjelleren!! Der va blitt flott! Til dokke so stende i Malakai, STÅ PÅ! Ej ber for dokke og heia på dokke! Håpe dokke fær det til slik som dokke vil:)

Laurdag kveld var ej på Godøya på ungdomskveld! Herli!
Talern, Inger Helene Kaldhol, snakka om “nestn”. Ho snakka om det å vere kristen “nestn” kvar dag. Men Gud ønska å ta del i livet ditt kvar dag!! “Gi oss hver dag vårt daglige brød” stende det i Lukas 11,3 og i Matteus 4,4 sei Jesus: “Det står skrevet: Mennesket lever ikke av brød alene, men av hvert ord som kommer fra Guds munn.” Og det ordet stende i Bibelen! Gud he gitt oss “brødet”, og det e vår oppgåve å ta i mot. Han ønska å påvirke dej og at du skal tjene Han der du e. Ikkje neste år, eller når du e ferdig med studiene, men no. Kjetil Frøysa snakka om det i ei preike, at når han sjøl hadde vør yngre hadde han dissa planane om å berre gjere ferdig militæret, studiene og diverse, SÅ skulle han begynne å tjene Gud. Men han hadde funne ut at han skulla tjent Gud der og då, på den måten han kunne. Og det he ej tenkt mykje på. Ej lika å reise, og drømme om å reise ut i verden, dit Gud måtte ha bruk for mej. Men Gud he bruk for mej her i Oslo også! På Filos, en fritidsklubb for barneskuleunga på Sagene, og i en konfirmantkafé i Sinsen kirke fær ej vere med på å påvirke unga og ungdom:) Ej fær bli brukt av Gud:D Lika so godt et ordtak som he vør brukt i Filadelfia Oslo: “Å leve for noe større enn seg selv”. Det ønska ej.

6 kommentarer:

Kay Amund sa...

Bjønt å bli predikant på dine eldre daga?

Lykke til med kvardagen ;)

Per Oddvin Stornes sa...

Kanskje det kanskje det... Spennende å sjå ka disse eldre dagane byr på! Men takk:)

Nils-Ove Støbakk sa...

Per skal bli sjukehuspredikant i sjukepleieruniform...hehe, det bli bra! :)

Ragna life In Oljebyen sa...

Å leve for nokke større en dej sjøl he du gjort lenge Per.
Ikkje berre i utlandet og i Oslo men også heime i Stornes-garden!
Det ekje få ganga ej he skrøte til folk om at du e bror min.
Du e et av mine store forbilde Prøddis, berre sann du veit d!

Per Oddvin Stornes sa...

Tusn takk søss:)

Anonym sa...

Wow - du er jammen flink til å stikke nåler i Marte:-) BRa jobba kommende sykepleier.

Aina Marie