"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

27.5.14

Spøkelsestur, skrekk-kammer og andre spennende ting!

Dublin byr på mykje spennende og ej he utforska en liten brøkdel.
I går heiv ej mej på spøkelses-bussen, en buss uten vindu, med en skummel guide og en sjåfør som innimellom kjøringa kom springende med ei motorsag for å hjelpe oss med skrekk-film-quiz'n. (Ingen klarte å gjette musikken frå "Motorsagmasakren"). Oss blei tatt med til ulike plassa der det angivelig skulle spøke. Arti, og litt skummelt.

I dag he ej traska og traska i sola :) Vør på "Det lille museet om Dublin" og fått en god dose historie om byen, vør i byens vox-kabinett og hilst på viktige irske personligheta, Dracula (eller, han var død og låg i kista si, so blei berre å sjå på han), Hannibal, Gollum, Harry Potter, Michael Jackson, Tina Turner, U2 og James Bond, for å nevne nesten alle. Ellers he ej traska gatelangs, ofte med kameraet foran eine auga. Som for eksempel en tur i parken der ej fekk sjå korleis ei svane forsvara territoriet sitt.
Det var med andre ord en digg dag, der ej ikkje skulle nåkke på et bestemt tidspunkt, og då gjorde det ikkje så mykje at ej ei periode egentlig hadde gått mej litt vill og berre hadde litt anelse om kor ej kunne befinne mej.





Puss puss


"IKKJE ypp!"



Hannibal Lector

Jack og bønnestengelen

Selfie i lag med Tina Turner!

Ken e tøffast?

Kylie Minogue :) Fint par sant?

U2 
 Der var også litt skumlare bilde, som ej velge å ikkje legge ut.




I kveld blir det fotografering av Dublin by night :) 
Oslo i morgon!! DIGG :D

Ingen kommentarer: