"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

23.5.14

Bunratty, Adare og Cork

En liten hilsen her frå rommet på Bed & Breakfast "Number forty eight :)

Dei fleste som e innom her finne vel linken på facebook, og he nok då også fått med sej den lille mobiltelefon-ulykka. Det va høgst upraktisk å knuse telefonen på kvelden og finne ut at husverten hadde slått av lyset og tatt kvelden slik at ej ikkje kunne spørre om å bli vekt. Ville gjerne rekke 08-bussen. Etter et par frustrerte spark i bakken utafor tok ej mej sammen for å finne på ett eller anna lurt. Ej sjekka ut muligheten for å ha vekkerklokke på PC'n, og den va der, so då ordna det sej. Men ka med han som skulle hente mej? Kor va det no igjen? Google maps og litt husk redda den. Korleis få gitt beskjed om ankomst og diverse? Takk OneCall for samtalespesifikasjon på nettsidene og sms-funskjonen der. (ellers hadde ej også alliert mej med mormor som kunne gå bort og finne brevet med Noel sitt telefonnummer). Og takk til en snild medpassasjer på bussen som sendte sms til Noel, slik at han kunne ringe og oss kunne avtale henting :)

Først gjekk turen til Adare, en liten koselig landsby ej egentlig tenkte å besøke i dag, men no fær ej meir tid i Kilkenny. Koslige små hus med stråtak, kirkeruina og fine hus i mange farga.












På kvelden hadde han reservert bord på et show med middag. Innimellom matservering fekk oss irsk dans, musikk, historie og sang. Utrulig flinke folk!!

Noel va en trivelig kar og det va kjekt å besøke en lokal helt :) Mobilproblemet blei no nevnt ja, og heldigvis for mej hadde dattera en gammal Samsung som ej fær låne! Uten nåkken nummer og uten facebook-app e det igrunn ganske begrensa bruk på den og det e heilt greit kjenne ej. Men fint å ha!

I dag he ej cruisa Cork, sett i kirke, English market, fine gate og ellers rusla mykje og berre sett på folk. Skal snart ut å finne nåkke mat :)


English market ja. Må få litt ekstra omtale. En plass ej veit heile min familie hadde likt godt. Du kan finne ALT mulig av fersk mat. Innimellom va der små kafea og andre småbutikka og der va et yrende liv :) 










I mørga går turen til Kilkenny for 2 nette! Tenke det blir en ganske rolig dag i mørga og meir utforsking på søndag :)

Ingen kommentarer: