"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

26.7.11

Samhold

I går kveld va Norge prega av samhold. Det va ei rolig, verdig og fin stemning på Rådhusplassen i Oslo og i områda rundt som va fulle av folk som ville vere me på å hedre dei skadde, døde og deira familie og venna. Helsepersonell og hjelpemannskap skal også ha ære for den heltemodige innsatsen dei gjer. Ute på leiting og på sjuekhuset. Det e tøffe, krevende daga for dei som møte offre og andre brerørte, kanskje mest psykisk. Og ej kjenne mej utfordra og litt stolt over å vere sjukepleier.

Det va utruli sterkt å vere på Rådhudplssen. Å høre apella om styrke, fellesskap, nærhet og samhold som skal komme ut av det som he skjedd, istede for at det skal knekke oss. Det va strerkt å høre “Mitt lille Land” og ei stor folkemengde som stemte i på “En himmel full av stjerner”. I Oslo blei det ei rosesamling, istede for et fakkeltog. Asgeir, kveldens konferasier, oppfordra alle til å spre samholdet som rosene symbolisterte, utover heile byen når oss gjekk heim. Og det blei dei virkelig. Få rose va tilfeldig slengt på bakken eller i ei søppelkorg. Over heile sentrum va det større og mindre rosedekorasjona og hilsena.

IMG_6072

IMG_6139

IMG_6197_2

IMG_6279

IMG_6281

IMG_6252_2

IMG_6301

IMG_6368

IMG_6379

IMG_6423

IMG_6347

IMG_6365

IMG_6394

IMG_6334_2

Når programmet va slutt rusla oss rundt nede ved Aker Brygge, og havna bak Nobelinstituttet, der bilane til dei Kongelige sto, so då venta oss like godt for å sjå om oss kunne få et glimt av dei.Og jammen, der va dei. Ej va so heldige å stå ytterst heilt framme, so ej fekk gode bilde. Dei åpna til og med bilvindua og vinka! Kronprinsen hadde tidligere på kvelden holdt en fin tale til folkehavet.

IMG_6227

image

Ingen kommentarer: