"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

10.7.11

Litt om mangt

Her på Bislett jenge livet sin gang. He hatt ganske fulle, herlige daga med jobb, venna og litt familie!

Forrige helg va han pappa og en til i byn og hjalp mej å flytte, so no he ej komt mej ganske bra på plass. Torsdag leverte ej nøklane til rommet mitt på Anker og dermed e ej full-tids Bislett-boer, og lika det!

Jobben jenge veldig bra, lika å vere oppgradert fra assistent til å vere sjukepleier og ej lika ansvaret det medføre. Det e som en skrekkblanda fryd, litt skummelt,  men ej lika det.

Her en dag utførte ej mitt første stell av en død pasient, et mors-stell. Ganske spesielt, men ej trudde egentli ej ville kjenne på fleire følelsa enn det ej gjorde. Det hadde nok nakke med at ej ikkje hadde hatt, og dermed ikkje kjente pasienten i det heile tatt. Det va meir rart ka normalt resten av arbeidsdagen gjekk etterpå.

På vei til en kafè, med ei bok under arma, traff ej på en som hadde mista balansen, døtte og landa ganske forkjært. Han hadde lågt i foten og hadde visst hatt blodpropp før. Mens en som hadde komt før mej snakka med AMK snakka ej med mannen som låg der. Som helsepersonell måtte ej no stoppe sjøl om mannen allerede hadde fått hjelp, e faktisk pålagt det. Han hadde det ikkje godt, grein og fortalte han hadde mykje smerte, men han ville ligge slik han låg. So det va ikkje mykje å jere anna enn å vente, men for å ikkje la han ligge med haude i asfalten fekk han ligge på boka mi. So kom ambulansen og henta na.

Laurdag kveld møtte ej næ Neat, oss skulle igrunn på Aker Brygge en tur, men endte opp i Sofienberg-parken la me to som ho Neat hadde trøffe dagen før og en god gjeng andre, alle fra Nigeria. Blant anna Ugonna Anyora som spela på Haugesund! Det blei et lite African party det faktisk, for gjengen hadde med sej høgtaler som dei plugga en telefon til og spelte både ny og tradisjonell Nigeriansk. Også va dansen i gang! Hadde ej hatt en liten del av den rytmen dei he i kroppen hadde ej vør veldi fornøgde. Og det jor ikkje nakke at det va midt i en park der masse folk jekk forbi. Nakken av dei forbipasserende blei reve med og tok et par moves faktisk! Og ej? Joda, tok mej en dans ej me etterkvart.

IMG_5244

image
Dancing queen!

image

image

image

image

No e det ei nye vike, med nye utfordringa og med besøk frå Valderøya!! Onkel Per gler sej te at Jakob og Tuva og Ole og Maria kjøme på besøk :D

1 kommentar:

Kristin sa...

Åh, ka kjekt!! høyrast artig ut:)