"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

16.7.11

Besøk!

Onkel Per sønst det va stas å få na Jakon, næ Tuva, Maria og na Ole på besøk i vika som va! Fantastisk å sjå to herlige unga komme springende mot mej og skulle vere den første til å få en klem. Det va so kjekt å ha dokke på besøk!!! Ungane ville søve med foreldra på natta, men då va det kosli når ho Tuva kom lurende inn på morgan og spør “Hekje du stått opp enda Onkel Per?”, også krype ho oppi senga ei lita stund, før ho e klar for å leike “jømme-og-leite”. I senga. Og tenke du kanskje at der e litt vanskelige “jømme-forhold”, so må du berre lære korsn ei pute og ei dyne e meir enn godt nok til at en kan holde på mange runda, med et par “pip” før du finne den som he gjømt sej. 

Men oss va mykje ute på dagane. For jammen klaffa ikkje veret bra, so på onsdag va oss på Hovedøya og nytte sola, dog med litt vind i håret.

Tuva he også lært mej å lage ei heil kattefamilie av 6 små runde brikke og 8 små steina. Oss laga også en hest, kamel, juletre og pyramide!

Jakob he gjort mej nysgjerrig på veldig mange ting, som han spør om og som han Onkel Per ikkje alltid veit svaret på :p Men oss fann ut at om du drikke boks-Cola og eite sjokolade kan du bli nestn like rask og hyper som ekornet Hammy i “Over hekken”. Men berre nestn.

Dokke e herlige!! Håpe dokke kosa dokke på resten av ferien :D

IMG_5271

IMG_5318_2

IMG_5322

IMG_5403_2

IMG_5451

IMG_5430_2

IMG_5449_2

1 kommentar:

Anonym sa...

For nokken fine ungar du har hatt besøk av. Vi sakner dei her, og gler oss til dei kjem heim.