"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

4.5.11

Perfecte siste daga

Det jor sej med ei ekstra vike heime med næ mormor og na bestefar for å skrive oppgåve. Der hadde ej ei heile etasje for mej sjøl, og for å holde energien opp diska ho mormor opp med frukt og kaffi på formiddagen også va det middag seinare. Tusen takk!!

Fredag va starten på en perfekt slutt på vikene heime:) Ej og ho Stine susa nedover mot Førde for å besøke na Kay for helga. Du kan kanskje lure på ka fort ho Stine susa nedover, og ej kan fortelle at ho susa akkurat passe fort, en flink sjåfør rett og slett ;) En fine tur e det også! Men pass på, der kan vere diverse små dyr som plutsli vil over vein når en bil akkurat kjøme kjørende. Og det e dessverre slik at ikkje alle ta dei kjøme sej heilt over.. Førde va i strålende vårvèr heile helga, og det blei et par trivlige og avlsappende daga og på søndag feira oss bursdagen na Kay i en park att me elva, med grilling! Skikkli digg å henge att me dei som vanli!

IMG_8892

Mandag kveld hadde ej mej en runde med alle onkel-ungane. Først va det leik og middag nedi vikane me na John, Anne og Alex. John visste å ta sej av besøkende, han laga litt diverse mat, steikt egg og en burger ta et slag.
So va ej på Nordstranda og skulle lese Ruffen, men først va det kveldsmat, og ej lovde na Jakob og næ Tuva å skrive at han Jakob åt 4,5 skive til kvelds og ho Tuva åt 2,5! Jakob hadde vør me tannlegen den dagen, og han lurte igrunn litt på kafør ej ikkje skulle bli tannlege. So va det Ruffen-tid, i kveld va det historia om når Ruffen fann Atlantis. Skikkli spennende!
Til slutt va det opp til na Oskar en tur. Med go’gutn på fanget og boka ved siden av, va oss klar for litt lesing, småsnakk og kosing før det va leggetid. Gutn va trøtte, men akkurat når ej skulle fare so hadde han visst mykje å sei, so ej la mej attme na i senga til han søvna.

Kom tilbake til Oslo i går! Skrive-skrive-skrive. 19 daga til oppgåva skal vere leverast!

3 kommentarer:

Kay Amund sa...

Takk for et kosla besøke:)
Lykke t md oppgåve skrivinga;)

Nils-Ove Støbakk sa...

Drepte dokke et piggsvin???

Per Oddvin Stornes sa...

En mink eller oter eller nakke i den slekta :p