"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

24.5.11

Yiiiihaa!

Ej e faktisk ferdig utdanna! Det e ganske rart og deiligt å tenke på. Også e det litt skummelt å tenke på!! Ja fytti, veldi skummelt faktisk når ej tenke mej om! Men wow, ka spennende også da :)

Ej he igrunn ikkje innsett det før i det siste, men ej he faktisk tre vike ferie før ej starta å jobbe på avdeling for gastromedisin og blodsjukdomma på Diakonhjemmet. Heerli!! Avdelinga ej ska jobbe på e samme som ej he jobba på i to år, og det e ganske greit.

Heilt i starten av bachelor-skrivinga bestilte ej billetta til Newcastle, og på torsdag pakka ej kuffertn, kameraet og stativet og stikke. Planen e å bo i Whitley Bay, en liten feriebye utafor Newcastle og ta bilde av den dramatiske, revne kystn. So fær ej berre håpe at vermeldingane tæke feil og gir mej opplett. Litt kjipt å skulle gå utendørs i regnvèr, både for mej og kameraet..

Tebake i Oslo blir ej her en dag før det blir Filos-avsluntingstur for 6. klasse til Kristiansand!! Blir veldig kjekt, utfordrende og bra å få gi kidsa en slik opplevelse!

So blir det et par daga i Oslo, med to tannlegebesøk. Ja..tannlegen fann 7 høl, et som kanskje må rotfyllast. Jaja…må vel berre ordnast, sjøl om det kan gi verk i kontoen. Tanntråd og fluorskyll e vertfall kjøpt inn!

Men ej he enda nakken daga til før jobben starta, so då stikke ej heim t vakre Vigra:D Gler mej!!

Blir 3 bra vike med mange opplevelsa!!

3 kommentarer:

Nils-Ove Støbakk sa...

Gratulere som ferdigutdanna! God tur til England :)

Per Oddvin Stornes sa...

Takk Nils!

Eivind Myhr sa...

Grattis Per! Bli de Oslo på dæ i overskuelig framtid no?