"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

30.7.12

Qatar!

Oss fekk et innfall om å legge inn nakken daga istede for timane oss egentlig skulle tilbringe i Qatar, på vein heimatt. Det he vør 3 avslappende, varme daga i en ganske anna kultur enn den Ugandiske!

Sia det e Ramadan so e det ingenting so skjer på dagtid, og det e ikkje tillatt å ha mat eller drikke ute i offentligheten før solnedgang. Hotell og nokre turistattraksjona he heldigvis unntak :) So for det meste he oss slappa av på rommet eller i den steikende sola og i bassenget på hotelltaket.

Men litt turist-ting he oss gjort. Laurdag ettermiddag kom en fyr å henta oss for å ta oss med ut i ørkenen! Det va facinerende og litt actionfylt innimellom, som å kjøre sidelengs nedover sanddynene. Det humpa mykje, så det va ikkje alltid like lett å ta bilde :p Fekk også helse på en kamel, morro :)

IMG_8072

IMG_8084

IMG_8096

IMG_8107

IMG_8184

IMG_8013_2

Laurdag kveld besøkte oss en stor Souq som heite Souq Waqif og e som et stort marked. Oss gjekk inn ei gate, tok litt sidegate, fann ei hovedgate og gjekk inn et par sidegate til, før oss fann enda et par sidegate å forville oss inn i. Der kunne oss få det mest faktisk, alt fra rosa kyllinga til sko til mat og snop til store skattekiste og suvenira. En herlig labyrint i gate og ting som kunne kjøpast! Og heile tia va der ei lukt som va ei god blanding av ulike krydder, mat og søt lukt av epletobakk som blei røyka på dei mange vannpipene.

IMG_8260

IMG_8264

IMG_8290

IMG_8299

IMG_8240

Søndag va det shopping, banding, soling og avslapping som sto på programmet.

IMG_8345

IMG_8356

I dag he oss også bada og slappa av på dagtid og når sola begynte å gå ned tok en tur langs cornishen for å sjå på dei stilige tradisjonelle båtane og byn når sola va gått ned, før oss gjekk en tur tilbake til Souq’en.

IMG_8373

IMG_8395

IMG_8415_2

I mørga tila reise oss heim! Då e ferien ferdig for dinne gong, og oss e skjønt enige om at oss he hatt det kjekt  :) Men begge e klare for å komme heim til kvardagen no. Ej he hatt magetrøbbel siste vika, so det ska bli godt å få komme heim igjen å få sjekka ka det kan vere.

Peace out folkens!

1 kommentar:

Marielle sa...

Ser ut som dåkk he hatt d fint ja :D MEn kjipt me ramadan da.. God tur heim og god bedring!!