"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

4.6.10

Takk!

Ej kan ikkje anna enn å folde hendene og takke Gud. For alt det spennende ej fær vere med på og for ka godt ej he det. For at ej fær vere med på å så kjærlighet på Sagene bydel og for at ej fær reise til Uganda neste helg og vise Hass sin Kjærlighet i praksis i slummen der. I dag e  ej spesielt takknemli for at Han ikkje ville at ej skulle miste lommeboka allikevel!

På vei til flyplassen gikk ej litt kjapt nedover gata der ej bor. Ej e litt fanatisk når ej e ute på tur, sjekka at ej he mobil, lommebok og eventuelt pass, der det skal, støtt og stadi. I dag e ej veldig glad for at ej sjekka soppass ofte. For lommeboka mi va vekke…Ej sprang tilbake til leiligheta, sjekka litt rundt, men va ganske bestemt på at ej hadde hatt den i lomma når ej jekk.. Fekk me mej na Kay, og oss jekk samme ruta som ej hadde gått fram til ej merka det…ba om at nakken hadde tatt hundringsen som va der og slengt den frå sej. Ingenting. Ingen hadde funne den og levert den på Joker.

So ringe telefonen. “Hei, jeg ringer fra Nordea, har du mistet lommeboken din?” Så fikk ej nummeret til ei som hadde funne den!! HERLI:D E det muli?! For Gud e ingenting umuli…sjøl ikkje å få igjen lommeboka etter å ha møst den i nesten det verste narko-strøket i Oslo..trukje nakken ta langerane hadde prøvd å finne den rette eigern.. So avtalte ej en plass ej kunne hente den. Men, ej skulle no reise!! Snart! Men mens ej gikk på Oslo S og sjekka inn bagasjen på en Norwegian-automat, tok han Kay trikken og henta den:D Takk Kay! Ej fekk ikkje gitt ho finnerlønn en gong, ho ville ikkje ha nakke.
Vel framme på Gardermoen var det berre å levere bagasjen og gå rett ombord:)

image 
Fint vèr på østlandet!
image
Litt meir skya i vest..
image 
..men det e berre å stupe i det!

Det her blir ei helg med mykje glede og god stemning!
Bryllup til søstern:) Ska bli stas!

1 kommentar:

Marte sa...

Herlig, Per:) Kos d hjemme :)