"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

9.1.08

Juleglede, nyttårsfutt og hytteliv

Godt nytt år til alle lesera av bloggen min!
Det he vør jul og nyttår og alt som følge med:)

Det blei nakken bra vike med julebord på bedehuset, vennekveld, julemiddag, karakveld, nyttårsaften, kveld med Marte også blei det heile avslutta med nakken herlige daga på hytta.

Julebord med Vigra VKU
Min første julemiddag på to år. Fantastisk!! Gleda mej til julaften,då vanka det meir julemiddag:)


Lille julaften

Ej inviterte til førjulskveld ute på loftet. Det blei en hyggelig kveld med spel, gløgg, helikopterflyging og sosialt samver:)



Hanna e litt redd for helikopteret

Karajulebord

Oss samla karane i år også, men i år samla oss alle slag, både single og ikkje-single. Oss skulle på kino, og ej og Kay valgte en Disney-film, som ej sønst blei litt bommert. Kanskje va det fordi ej faktsik hadde litt forventninga til at den skulle vere bra. So tok oss middag, dessert og kaffi på Kongens, før oss sei utover til Standal-residensen oppe i Leitebakk.




Nyttårsaften

Dinne siste kvelden og første natta av et gammalt og et nytt år blei skikkeli kosli:) Starta kvelden i lag med en jeng nede med Yvonne, før oss stakk på bedehuset for å få med oss litt raketter. So va det underholdning på bedehuset, før showet fortsatte nede med Dag Filip, med quiz og sosialt samver. Ei skikkli bra natt!!

1. nyttårsdag
Ej, Stine, Kay og Kristine va invitert inn til Marte. Der blei det Train- og bowling-speling, kvelds og hygge. Takk for en fin kveld, og en nydelig kvelds med nybakte rundstykke Marte m/familie!


Hyttetur

Oss fikk til en tur på hytta. Ei etterlengta avkobling! Ej og Nils kjørte heimafrå litt seinare enn Jonas, Svein, Eirik og Simon, so oss plukka opp Olav på togstasjonen. Otta låg der so fin som alltid, med kald fin vinter:) Fikk nakken flotte daga med fyring, spleing, sigarrøyking og andakt. Skikkli digg!


4 kommentarer:

Aina Marie sa...

Hei gode Per!

Altså først og fremst: Eventyr i New York er en festlig film! Don't you dare to diss it!

Jaja, smaken er som baken heter det vel. Er spent på dine veier når det gjelder Uganda som nærmer seg !!!

Gode klemmer i hopetall fra Aina Marie

Kay Amund sa...

Filmen va bra den!
Ej flira ialle fall;)

Elisabeth Mulelid Nordstrand sa...

Hei Per
Saa bra at du har kost deg saann i julen... :)

Lenge til du skal til uganda? Maa kose deg utropl,ig masse i alle fall, de e supre de som e der i aar. Akkurat e no e det vell rundt 16 Hald-studenter samlet... :) Festlig

Elisabeth Mulelid Nordstrand sa...

Hei Per
KOnge!! Du maa ha en super super tur!!! Eg faar besoek snart ja, gleder meg masse, men foerst kommer Agnar og de og vi skal ha infield! Det og blir bra!!
klemklem