"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

21.1.08

Avskjedsfest for Finni!

Tidlig i forrige vike fekk ej ei melding med Marit om at dei skulle ha avskjedsfest for Finni. Ej tenkte, sørn, skulle tatt å laga en video-hilsen sia ej ikkje fær reise ned. Et par daga seinare sendte Kay ei melding og spurte om ej kom. Kafør ikkje? tenkte ej. He berre to jobba ej må ordne med. Og jammen ordna det sej ikkje:D

So på laurdag satte ej mej på flyet og reise. Kay va litt opptatt, so ej hadde alliert mej med Silje, og kom heim til ho og overraska Stine. Og det va ikkje nakke problem:) Lett-overraskende-Stine!
Silje, en av Stine sine flatmates

Så var det party!! En heil bunsj av Hald-folk va samla med Kari-Anne. Skikkli kosli! Og jammen blei ikkje Finni også overraska:p Og ikkje nok med det. Kathrine kom også! Jada, fikkvarm eplekake, is og brus, og dip-ting. Jammi!





Nam! Is og varm eplekake:) Finni e klar!

Laurdag blei en laang dag! Tidli, vil ej sei, opp og av gårde på frokost med Janelia! Og det skal seiast, ho kan å lage til frokost:) Fikk treffe Kristian, hinna utkårede. Virka som en hyggli fyr og vil sett Godkjent på han.

Så bar det videre til Tenkisk Musuem, og der møtte oss Stine og Silje, so dei slo følge. Kult!
Mykje arti å sjå og teste ut:p



Hadde hørt rykte og at Dino var i byen, so når oss va metta på museum stakk oss til Camilla, der han og kjæresten skulle bo ei natt. Skikkli arti å sjå na igjen!


I dag søv ej litt lenger før ej stod opp og fekk frokost med Kay. So stakk oss til byn og valsa rundt litt, skulle prøve å finne mej sko, men gadd ikkje leite so veldi hardt. Igjen, takk for vertskapet Kay!


Moro på trikken

3 kommentarer:

Ingrid's blog sa...

Hei!:)
D saa jo riktig saa goy ut!:)
Kjekt aa se bilder fra folka fra Hald!
Hb du faar ei fine uke!:)
Klem

Ingrid's blog sa...

He he, løye d med TASTA, sitte her å seie d høgt for meg sjøl, kan liksom ikkje heilt forstå koss du kan høre en r og en d!he he:)

Ja, har vert greit å begynne igjen! men har kanskje vert nesten litt for mye å prøve å få inn i hodet på ein gang, men, men, regne med at d sga gå på et vis:)

Og du som snart reise t Uganda,heldig gris!:)Sgo ønskt eg kunne blitt med!
Du får forresten sikkert snart en pakke i posten t Daniella fra mine foreldre...

Oj, dette ble en lang blog kommentar, ja ja:)

klemmer fra meg

Kay Amund sa...

Værsegod Per! Å du e alltid velkommen igjen!

E ening me Ingrid, forstår igrunn ikkje heilt kor du fær denne R og D ifra:P