"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

21.1.12

Besøk fra fjern og nær

Vika som va, va ei av dei sjeldne. Veldig kjekke med andre ord!

Onsdag kveld va det taco-middag med familien Danbolt, i lag med Christina og Erick. Innimellom kaffi-supane blei det et par runda med Ligretto. Dinna karn va litt ute av trening. Følte som ej hadde tidlig parkinson når det hadde komt opp til 6-7 når ej va komt bort med 4’ern ej hadde hatt liggende so lenge. Her må det øvast! Trivli va det uansatt :)

IMG_1630

Ligretto
Jett ka so e mi linje..

Torsdag va det tidlig opp for å eite frokost i lag med Rafaela, Breno og Marte heime med Maicon og Carolina. Rafaela og Marte e gamle medstudenta frå Hald, Breno e gift med Rafaela, som begge e frå Brasil. Maicon he gått på Hald, og e gift med Carolina, og dei e også frå Brasil og e misjonæra i Norge! Det e ca. 6 år sia ej såg næ Rafaela sist, og det va veldi kjekt å sjå næ igjen og hilse på mannen! Det blei en veldig trivelig frokost, og ej e veldi glad for at alle snakka engelsk, til tross for at ej va den einaste som ikkje kunne portugisisk.

IMG_1672

Etter en lang og god frokost stakk alle sammen ut og oss va ute på sightseeing heeile ettermiddagen! Det va skikkli kosli og kjekt!! Frognerparken, slottet, Aker Brygge og middag på Olivia. So stakk ej heim en tur for å ordne diverse før ej skulle møte dei og andre Hald-folk fra kullet vårt heime med Øystein seinare på kvelden.

IMG_1685

IMG_1712

IMG_1748

IMG_1695

IMG_1849

IMG_1863

IMG_1891

Takk folkens for en trivelig dag og kveld!! Til haustn skal Tais, ei anna oss gikk på Hald me fra Brasil, gifte sej. Ej he en liten plan om å stikke i bryllupet. Men tia fær vise.

Fredag formiddag va ej nede på Oslo S for å ta i mot fleire besøkende :) Anne, Alex, John og Edvin! Jett om Onkel’n gledde sej!! Va so kjekt å sjå dei. Oss va på Oslo reptilpark, såg på slanga, øgle, iguana, papegøye, eddekoppa osv. John og pappa’n fekk til og me holde en slange! Edvin me fekk kjenne på den.

image
“litt skummelt det her pappa”

P1050260_2

I 2-tia va det vaktskifte på slottet, og der va oss på plass før oss stakk heim til mej for å slappe av litt. Ej og han John storkosa oss med leik og tull :D Såg ut som han Edvin gler sej til å kunne vere me på moroa han også. So stakk dei dit dei skulle overnatte i helga. Ej spurte na John om han ville overnatte me mej, men svaret va “gidde ikkje i natt, kanskje i mørga”.

P1050267
Oss vinka til trikkane so kjørte forbi

IMG_1922_2
“mens dokke geipa, e ej berre kuul”

Byggmester John


IMG_1920_2
Onkel stoorkosa sej :)

Neste dag møtte ej dei på Aker Brygge og det va so herli når han John kom springende når han såg mej! Oss såg på båta og kanonene som stende nede på brygga. John prøvde å sjå om han Otto va inni en av kanonene, men han Otto svarte ikkje :p Oss blei berre gående der nede mellom sentra og leike på et ammerom som ho Anne fann, før oss gjekk oppover mot Majorstua der dei skulle eite på Yaya’s. Ej stakk heim for å slappe av litt før ej skulle møte næ Marte og stikke til næ Nina på spelekveld :)

Takk for besøket!!

1 kommentar:

ragna sa...

Han e like dej Per.. sann ej he sett dej på videofilma. sjøøønt!