"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

25.3.10

Reiselyst

Ette ni vike i praksis på lungeposten e det klar for påskeferie! Og ej e klar for USA:) Det he vør 9 veldig spennende vike, og ej he lært so utruli mykje og he komt litt på vein til å bli en god sjukepleier. Det høres i alle fall slik ut fra tilbakemeldinga frå mange av pasientane, spesielt et par gamle dame ej he hatt i løpet av praksisen, og en eldre herremann ej he hatt den siste vika…Men det e også mange triste skjebne, fortvilelse og lidelse en møte på, og å då skulle vere den sterke personen som støtta, ekje alltid lett. Heldigvis he ej over ett år igjen på skule, tenke ej ofte…

Sat å tenkte litt på ka glad ej e i å reise, og fann ut at til sommern, etter å ha vør i Uganda he ej vør 3 gonga i Uganda og 3 gonga i USA i mine år mellom 20 og 25! Lika reising:)
P1030466
Dinna gongen e det KLM og Delta Airlines som skal ta mej fra A-B-C og ej skal forhåpentligvis ende opp i Omaha i Nebraska i mørga ettermiddag en gong før ej skal vente ei stund på å bli henta. For å få tia til å gå lese ej Skuret, ei veldi bra bok!

Og til slutt for dokke som lengta etter vår’n og varmen, den e nok på vei oppover! Her va det 14 fine grader no i kveld, so ej sat ute å nytte det ei stond:) Fint!

Då blir det å hoppe til køys! Tidlig opp for å få en god frokost. So blir det vel ca. 15 tima reising før ej e framme heime med dei ej ska besøke! Yeh!

Ingen kommentarer: