"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

13.2.08

Ut på tur, igjen:)

- Berre en liten notis: Midt på dagen på onsdag, når ej skulle sjekke ka visumet kosta, so las ej tilfeldivis at ej måtte ha med vaksinasjonskort! Og det låg igjen heime.... Men heldivis fiksa ho mor og han far det, sendte det med fly til Oslo. Men det va visst ikkje so lett..litt klabb og babb, og heldivis va en kompis av pappa på jobb på Gardermoen, so då fikk ej det til slutt! So no ej ej heilt klar:D Søve litt no
Då e turen i gang! Herligt!!
Etter å ha gått litt smånervøs å trippa heime og tenkt på at vekta ikkje måtte overstige 20 kg totalt, fikk ej mej en gledeli overraskelse i det ej sjekka inn, og fann ut at dei kun va 14 kilo til sammen:) Så då kunne ej med god samvittighet sette mej på flyet og suse av gårde. Det verste med å reise e dagane og timane før ej tæke av. He ej vaska alt ej ska ha med? He ej kjøpt inn ting ej trenge? E alt pakka? Blir bagasjen for tung? Men no e ej i gang, og alt ser toppers ut hittil:)

Vigra sett frå lufta


Ej kom til Oslo, sjekka inn hos Dag Filip og Merete på Bjølsen og stakk til Sinsen kirke for å sei hei til Aleksander, Hans Petter og Silje. So hasta ej vidare til Oslo Bowling, der ej skulle møte Hald-folk for en hyggli runde med kulekasting.

Bowlinga her representert ved Stine
I mørga skal ej traske litt i Oslo by, lunsje la med Janelia og lage middag hos Merete og Dag, før ej stikke på hotellet utpå kveldn. Også bærer det jammen mej til Uganda på torsdag! Stay tuned!

4 kommentarer:

Kay Amund sa...

Herlig action bilde av Stine:)

Kose dej masse i Uganda, gler mej til å følge me på bloggen:)

Ingrid's blog sa...

Wow, kan nesten ikkje tro at du e på vei ner t Uganda igjen eg!! Sgo ønskt eg kunne bli med!!
Uansett,hb du får en kjempe fin tur!!
Eg komme så absolutt t å følge med her for oppdateringer!;)

Enjoy!
Klemmer fra Ingrid

Anonym sa...

Jeg gleder meg sykt til å følge med på dine bevegelser i Uganda Per. Tenker på deg stadig vekk - Håper du har det helt knallers:-)

Gud bevare deg
-Aina Marie

Anonym sa...

Hei kjære lillebror!
Håpe du he d bra i Uganda. Fekk melding fra mamma om at du va vel framme i gårkveld:-)
Hels til Prince og Jane! Ta masse bilder av Jane! Håpe kleda passer. Gler mej til oppdatering av bloggen. Følger spent med:-)

KLEM frå Anne