"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

5.6.09

Smak av sommer!

I helga som var tok ej mej en tur heim, for å feire min gode snilde Bestefar som fylte 80 år på søndag:) Og for å sjå Anne og Alexander sin lille gode klump!

Og det blei virkelig ei helg der ej fekk smake på sommern! Veret blei skikkli bra, sol og varme, heime på øyane:) Akkurat slik ej håpe sommern min blir!

Fredags mørgan stakk ej nedi vikane og passa lille John mens ho Anne laga nakke frokost. Verdens søtaste, snilde, runde lille gut!!
P1000375

Ellers blei det leikeplass att me na Jakob og Tuva, besøk med Oskar, som va litt trøtte etter å ha vør på fest la me gjengen, men som smilte når han hørte stemma mi:) Oss sat å kosa oss ei stund i sofaen før det va natta. So då for ej på bedehuset.

Etter en bra Fokus-kveld på Valderøy-bedehuset, der temaet va tilgivelse, stakk oss en gjeng utover på Blimsanden der det va bål og gitarspeling:)
 P1000289 P1000278

Laurdag formiddag va ej på trilletur:) Gutn søv heile tia, og det va ikkje mykje selskap i han, so ej nytte roa, havluft og sommerstemninga! Jammen kjekt å ha en liten John å vere Onkel til!

 

Så kom helgas hovedmål, feiring ta na Bestefar! Han og ho mormor visste ikkje ej kom, so dei blei ganske overraska:) En skikkli trivli dag!

P1000387Oldebesten, bursdagsbarnet, og godkompisen Oskar:) 

P1000302 P1000299
Et festkledt søskenpar!

P1000369 P1000367
Mens Tuva passa på na Oskar øve Jakob på badminton

Den natta va han Jakob så heldige at han fekk overnatte med Onkel Per! Når Jakob hadde søvna fulgte ej opp et rykte om grilling på Giske! Skikkli bra å samlast med et lite bål, solnedgang og bra folk!
P1000398 P1000402
P1000408 P1000413

Ej søve ikkje altfor godt når en Jakob gjerne skal ligge på tvers i senga, men ska ikkje klage når han kunne ligge våken i sikkert nesten en time å veksle mellom å dubbe og å klø mej på ryggen:p

P1000459 P1000464
Mens Bestn og Jakob las bok, leika ej med Tuva ute på verandaen:) 

 

Dinne vika he ej forrestn hatt heimeeksamen! Det he blitt lange daga med lite mat og mykje skriving. (gløyme å eite...) Men no he ej sommerferie! Yaiks!! Ferdig med 1. året på sjukepleien! Sommerferie..godt å smake på ordet:) Den neste vika blir det jobbing, Englandstur, litt fritid og litt meir jobbing før ej ska heim, og jobbe enda meir!

GOD SOMMER folkens!!

8 kommentarer:

Kay Amund sa...

Gratulere med sommerfeire!
du he jobba bra desse to første semestera på utannelsen, so en velfortjent ferie:)

Go tur til England!

Per Oddvin Stornes sa...

Takk!! Det ska bli kjekt med en tur:) Kanskje det blir en til haustn me?! Spennende å sjå!

Ingrid's blog sa...

Gratulere m å ver ferdig med første året!

SÅ kosleig blogpost! Jackob, Tuva, John og Oskar e heldig som har deg- super onkel! :)

Eg har ca. 2uker igjen med eksamenslesing- kjenne eg ikkje har helit roen ennå, så d komme t å bli noen hektiske uker, men desto bedre blir d vel kanskje når sommerferien endelig står for døren då! :)

Så god du e som lage endå ei fotobok fra Uganda! Eg har ennå ikkje lagt ein en gang... Kanskje d en plan for sommeren..Hadde liksom vært litt kjekkere med en bok å se i en, enn bare å se bildene ppå pcen...

God tur t England og nyyyyyyyyyyyyt sommeren!! :)

Klem fra Ingrid

Ingrid sa...

Sommerferie e tingen veittu! Gratulerer;)
England, asso? det blir nok knall! God tur:)

Ellers so va her månge bra bilde på ditta innlegget her, Per! Kult! Du e flink!

Ragna life In Oljebyen sa...

Neste veke e d min tur å ha Johnny boien! og dei andre tre kreka!
Gleda mej til du kjeme, må finne ut nokke du vil gjer he borte=)

Marte sa...

Hurra for et kosli blogginnslag! No blei e rikti så gla! E å vil forrestn se solnedgang på blimsanden! Men d skal vel ikke vær så vanskli å fikse i sommer I hopes?? :)

Go tur til England! Sees snart!:)

Klems!

Unknown sa...

Happy sommerferie Per! Så trivelig ut med en liten smak av sommerferie.. Ser ut som det e kjekt å være onkel, ser fram te å bli det sjøl i løpet av de neste ukan:-)

Satse på å bli ferdig med masteroppgave i morra, og få levert inn på tirsdag. Bli rart å gå fra å være student til å bli siv.ing. Men kan sikkert være et ok liv det og..

Ha en fin tur te England!

Marielle sa...

GOOOOD sommar Per!!