"Gud har sagt: Jeg slipper deg ikke og svikter deg ikke." Heb. 13.5

Welcome to my blog!

Here you can read about me and my
life as a nurse and
how my life turns out when I try to let
God lead me:)

Enjoy!

25.5.10

3. årsstudent!

I dag starta et kurs på skulen som e om vitenskapsteori. Veit ikkje heilt ka det jenge ut på. Men det tilhøre vertfall 3. studieenhet. Og vips, so va andre året på sjukepleien ferdig, og det tredje starta. Sprøtt.

Det e tre vike til sommerferie, tre vike til ej reise til Uganda! Det e to vike til ej reise heim, to vike til Maria og Ole sitt bryllup!:D Ej e jammen heldige so he so mykje kjekt å sjå fram til!

Ej fått det ærefulle oppdraget å vere toastmaster i middagen og som familiens datakyndige, blir det ej som laga film frå når oss va små. Et ganske kosligt og morsomt arbeid faktisk. So bortsett frå skule so e det det ej kjøme til å tuske med fram til 5. juni!

Ej he også besøkt et gammalt ektepar som han pappa kjenne. Og for mine gode gjerninga, so e det visst nakke(n) so sønst ej fortjena litt belønning, so på vei til t-bana i på søndag fann ej dinne på bakken:

IMG_3325
Ja, der stende faktisk “Til: Per”. Gavekort på 350 kr!
Men no veit ej no ikkje om det funka, men må no prøve en dag.

He fått smake sommern her i Oslo me:) Og ej ønska varmen velkommen ved å eite is og stikke i parken nesten så fort sola vise sej!

2 kommentarer:

mamma sa...

"Lykken står den kjekke bi," heiter det i eit ordtak. Må vel vere det som skjedde her:) Gler oss til bryllup med filmar, talar god mat og fest. Lykke til med "tusket"
mamma

Anonym sa...

Hei Per!
Måtte innom bloggen din og se om du skriver fortsatt; Å ja, det gjør du! Så flotte bilder du har tatt!
Lykke til med vitenskapsteorien, - håper du finner mening i den! Vi får ta en prat om det i sommer over et brettspill!
Lykke til med alt du står i, Per!
Hilsen Marianne, Martes mamma